Είστε εδώ

Θεατρική ομάδα Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας

06/04/2023

Νέα παραγωγή και “βαφτίσια” από τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας “Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς”.

Μας συστήθηκαν φορώντας “Τα κίτρινα γάντια” τους.
Έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να μας συστηθούν εκ νέου, αυτή τη φορά φέροντες τον τίτλο “ΜΕΘΕΞΙΣ”.
Πρόκειται για τα μέλη της Θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας “Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς” που την Δευτέρα 27 Μαρτίου, συγκεντρώθηκαν στο εντευκτήριο του Συλλόγου γιορτάζοντας την Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου και παράλληλα έκαναν τα “βαφτίσια” της ομάδας.(ΜΕΘΕΞΙΣ: Αρχαία Ελληνική λέξη που σημαίνει “μετέχω”-στη Δημοτική μεταφράζεται ως “μέθεση” και συμβολίζει την ψυχική συνάντηση, την επαφή, την επικοινωνία ανάμεσα στον αισθητό κόσμο και τον κόσμο των ιδεών).

Ένας 30μελής θίασος ξεκίνησε πρόβες λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μιας νέας παραγωγής υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα της Δέσποινας Οτουντζίδου.

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ” θα υποδεχτούν το Θεατρόφιλο κοινό αμέσως μετά το Πάσχα! Το κείμενο είναι βασισμένο στο διάσημο Θεατρικό έργο “Το 6ο πάτωμα” (Siseme etage) του Ελβετού συγγραφέα Alfred Gehri, σε μετάφραση Δημήτρη Γιαννουκάκη.

Η παραγωγή γίνεται με την υποστήριξη της Π.Ε. Πέλλας, του Δήμου Έδεσσας, της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και την πολύτιμη αρωγή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων.

Σύντομα θα γίνει εκτενές αφιέρωμα σχετικά με το έργο και τους συντελεστές ενώ θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες των παραστάσεων.

Αναμείνατε!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.