Είστε εδώ

Έτοιμοι οι σάκοι με το εκλογικό υλικό

19/05/2023

Έτοιμη είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών, με όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό της να βρίσκεται «επί ποδός πολέμου». Με ευθύνη του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης, η διαχείριση και οργάνωση των εκλογικών θεμάτων πραγματοποιήθηκε έγκαιρα και κατά τρόπο άψογο.

Στην Π.Ε. Πέλλας θα τοποθετηθούν 304 κάλπες, λιγότερες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές (323), εξαιτίας της μείωσης του πληθυσμού που καταγράφηκε κατά την τελευταία απογραφή. Για τους ετεροδημότες θα στηθούν 2 κάλπες δίπλα στα ονόματα των οποίων, στους εκλογικούς καταλόγους, θα υπάρχει η ένδειξη Ε.
Για τους ψηφοφόρους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να ψηφίζουν στο ισόγειο του εκλογικού κέντρου.

Είκοσι οκτώ (28) συνδυασμοί κομμάτων ή συνασπισμών διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Π.Ε. Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος είχε την εποπτεία της προετοιμασίας και αποστολής των σάκων με εκλογικό υλικό στους Δήμους της περιοχής, ευχαρίστησε το προσωπικό της Π.Ε. Πέλλας για τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν σε αγαστή συνεργασία και είχε ως αποτέλεσμα την άρτια προετοιμασία και αποστολή του εκλογικού υλικού και τόνισε: «Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία τη σημαντική, για τη χώρα, εκλογική διαδικασία της 21ης Μαϊου».

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Ψηφίζουμε με αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας. Η αναγνώριση των εκλογέων μπορεί να γίνει και με χρήση της ψηφιακής ταυτότητας μέσω κινητού.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.