Είστε εδώ

Μήνυμα δημάρχου Αλμωπίας για τη νέα σχολική χρονιά

12/09/2023

Αγαπημένα μας παιδιά.

H έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο ελπίδες, όνειρα και συναισθήματα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Εύχομαι η φετινή σχολική χρονιά να είναι ένα ταξίδι συνοδευόμενο από γνώση, νέες φιλίες, στιγμές χαράς και δημιουργίας, με τελικό προορισμό την επίτευξη των στόχων σας.

Παράλληλα, εύχομαι στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, η νέα σχολική χρονιά να είναι καρποφόρα, με βλέψη την σωστή καθοδήγηση των παιδιών μας και τη διατήρηση ενός ασφαλούς, υγιούς και παραγωγικού περιβάλλοντος μάθησης, στο οποίο για άλλη μια σχολική χρονιά θα είμαστε αρωγοί του.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Μπάτσης Χρήστος

Ο Δήμαρχος με την Αντιδημάρχο και Πρόεδρο Σχολικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νάνου Πολυξένη, επισκέφθηκε κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του Αγιασμού, το 1 ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο παρέστη ο κύριος Αγγελίδης Νικόλαος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το ΕΕΕΕΚ και το 2 ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, στα οποία παρέστη η κυρία Βαμβάκη Άννα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3 ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.