Είστε εδώ

Πασχαλινό τραπέζι για όλους

22/04/2024

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας

Τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ας επιβεβαιώσουμε με την πίστη και τις πράξεις μας την αγάπη, την αλληλεγγύη και την άδολη προσφορά μας στον συνάνθρωπο και στον συμπολίτη μας που έχει ανάγκη και χρειάζεται τη συμπαράστασή μας.

Οφείλουμε όλοι μας να στηρίζουμε και να βοηθάμε τα πάσχοντα κι ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας, όχι με τη μορφή οίκτου κι ελεημοσύνης αλλά ως ένα βοήθημα για να μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στη ζωή.

Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους», ώστε, αφού συγκεντρωθούν τρόφιμα, να μοιραστούν στους συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.

Έτσι, λοιπόν, προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα, συσκευασμένα και μεγάλης διάρκειας, σ΄ όποια ποσότητα έχουν τη δυνατότητα.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από την Τρίτη 23 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα εξής σημεία:
1) Σκύδρα: στην είσοδο του Δημαρχείου.
2) Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.

Η δράση υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας, τηλ.:2381351876. Τον συντονισμό και την ευθύνη έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

Η δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας» στηρίζεται στη συνεισφορά και στην υποστήριξη των συμπολιτών μας τους οποίους, εκ των προτέρων, ευχαριστούμε θερμά!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.