Είστε εδώ

Πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

21/05/2024

Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και ώρα 19:30.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν :

  • Μέλη του Πανελλαδικού Συλλόγου "SOS Τροχαία Εγκλήματα" τα οποία θα μας γνωρίσουν τον Σύλλογο και θα αναφερθούν στο βίωμα τους
  • Η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Υγείας κ. Νατσιούλα Μαρία η οποία θα παρουσιάσει τα θέματα: «Πεζοπορώντας με ασφάλεια! Καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για την κυκλοφορία των πεζών» και «Κοινωνικό πείραμα: Μια προσπάθεια αποτύπωσης της οδικής συμπεριφοράς οδηγών και πεζών στην πόλη της Αριδαίαςι>».
  • Ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας Αστυνόμος Α΄ κ. Μαργιόλης Μιχαήλ ο οποίος θα αναφερθεί στο Νομικό Πλαίσιο και τις Κυρώσεις για τα Τροχαία Ατυχήματα
  • Ο υπεύθυνος ΕΚΑΒ κ. Αβραμίκας Στέφανος ο οποίος θα αναφερθεί στην εμπειρία του ως διασώστης

Παράλληλες δράσεις:
Mε το σύνθημα «H Ζωή είναι ωραία λέμε Όχι στα τροχαία» , το επιστημονικό προσωπικό των Kοινωνικών Yπηρεσιών του Δήμου (Βοήθεια στο Σπίτι , Κέντρου Κοινότητας) καθώς και του Κέντρου Υγείας , θα ενημερώνουν για την οδική ασφάλεια πεζών και οδηγών με έντυπο υλικό και προσκλήσεις για την εκδήλωση στον γενικό πληθυσμό, στην Αριδαία την Παρασκευή 17 και την Τετάρτη 22 Μάιου και στον Εξαπλάτανο την Τρίτη 21 Μάιου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.