Είστε εδώ

Ο Μέγας Αλέξανδρος στον τελικό ανόδου στην εθνική κατηγορία

23/05/2024

Κάλεσμα του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» για την παρουσία του κόσμου στον τελικό για την άνοδο στη National League 2
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Η ομάδα Μπάσκετ του «Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» δίνει την τελευταία και μεγαλύτερη "μάχη" για την άνοδό της στην National League 2.

To Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 6.00 το απόγευμα, στην κλειστή αίθουσα του ΔΑΚ Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Αγωνιστικής Περιόδου 2023-2024. Εκεί ο «Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με τον «Άθλο Αλεξάνδρειας» για την 1η και 2η θέση του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου καλούν όλους τους φίλους της ομάδας μπάσκετ των Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Έδεσσας, να συμμετάσχουν με την παρουσία τους στην κορυφαία αναμέτρηση, για να επισφραγιστεί έτσι με τον καλύτερο τρόπο η φετινή επιτυχημένη πορεία της.
Οι φίλοι της ομάδας, με την παρουσία τους και το θερμό κλίμα που δημιουργούν, έχουν συμβάλλει σημαντικά μέχρι σήμερα στην φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας. Για αυτό τους καλούμε να ενισχύσουν μέχρι τέλους την προσπάθειά της, κατακλύζοντας με την παρουσία τους το «κλειστό» (ΔΑΚ) της Έδεσσας. Το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 6.00 το απόγευμα, να είμαστε όλοι εκεί, στην τελευταία αγωνιστική για φέτος!
Να χειροκροτήσουμε όλοι τη φετινή πορεία της ομάδας μέχρι την τελική νίκη και την άνοδο στην National League 2.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.