Είστε εδώ

Έκθεση φωτογραφίας Σάββα Παπαδόπουλου στην Έδεσσα

26/05/2024

«Ιδίοις Όμμασι» του Σάββα Παπαδόπουλου στον 31ο Εικαστικό Μήνα Μάϊο

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Σάββα Παπαδόπουλου έγιναν το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Παρθεναγωγείο (Έδεσσα). Με την έκθεση αυτή ολοκληρώνεται ο 31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος, που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας.
Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση αποτυπώνει τις φωτογραφικές «ανησυχίες» του Σάββα Παπαδόπουλου με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στο μουσικό κομμάτι των εγκαινίων ο Ηλίας Κεσίσογλου, από το Ωδείο Δήμου Έδεσσας, ερμήνευσε στο πιάνο το "Star wars 1977..." . Η μουσική επένδυση μας ταξίδεψε στην ταινία «Πόλεμος των άστρων», με την επαναστατική χρήση των ειδικών εφέ, της αντισυμβατικής επεξεργασίας και του συνδυασμού επιστημονικής φαντασίας και επικού σεναρίου, μια από τις πιο επιτυχημένες και σημαντικές ταινίες όλων των εποχών.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, ώρες: 18:00 – 22:00 (Παρθεναγωγείο, Βαρόσι, Έδεσσα).

Βιογραφικό
Ο Σάββας Παπαδόπουλος είναι αριστούχος απόφοιτος του τμ. Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Παν.Δυτ.Μακεδονίας με κατεύθυνση τη ζωγραφική. Έχει σπουδάσει Θεολογία (ΑΠΘ).Με την φωτογραφία ασχολείται από το 1998 και έχεις το ενεργητικό του συμμετοχή σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Δραστηριοποιείται ως εικαστικός – φωτογράφος.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.