Είστε εδώ

200 παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο στους σχολικούς αγώνες Πενταπλατάνου

28/05/2024

Με κεντρικό σύνθημα «Με του Ολυμπισμού τα ιδανικά παίξε μπάλα ομαδικά», ολοκληρώθηκαν οι αθλοπαιδιές με τους αγώνες ποδοσφαίρου των 12 δημοτικών σχολείων (11 Γιαννιτσών και του Πενταπλατάνου) στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ύμνο του Ολυμπισμού και τον όρκο του αθλητή, από τα 200 και πλέον παιδιά των δημοτικών σχολείων, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι -μικρής διάρκειας- ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ των σχολείων, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, αφού σε όλα τα σχολεία στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από ένα κύπελλο και από μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Η αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται για 2η χρονιά και αποτελεί πρωτοβουλία του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Πενταπλατάνου και Προέδρου της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας, Σπύρου Λιάβα και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Γυριχίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας, Νίκος Κατσαμπέρης, παραβρέθηκαν, χαιρέτισαν την εκδήλωση και πραγματοποίησαν τις απονομές στις ομάδες των σχολείων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.