Είστε εδώ

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στα Γιαννιτσά

29/05/2024

Την επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη, δέχτηκε σήμερα Τετάρτη 29 Μαϊου, στις 9.30 το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης.

Η κα Βούλτεψη συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Υπ. Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Γιώργο Χριστόπουλο, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη, τους Βουλευτές Λάκη Βασιλειάδη, Γιώργο Καρασμάνη (Πέλλας) και Σταύρο Παπασωτηρίου (Φλώρινας) και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πέλλας Θεοδόση Ουραηλίδη, συζήτησε με τον Δήμαρχο Πέλλας θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Στη σύσκεψη εργασίας που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιαννιτσών Εύη Θεοδωρίδου και Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Θέμης Μάγγος, εξετάστηκαν οι τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της κεντρικής Διοίκησης, με στόχο την επίλυση των ζητημάτων και την προώθηση κοινών στόχων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

Αν και οι επισκέψεις υπουργών και άλλων πολιτικών παραγόντων είναι συχνές το τελευταίο διάστημα ενόψει εκλογών για το Ευρωκοινοβούλιο, η συγκεκριμένη έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, καθώς, πέρα από τα αμιγώς πολιτικά ζητήματα, σε συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας τέθηκαν επί τάπητος και συγκεκριμένα προβλήματα που αφορούν την τοπική οικονομία, όπως το θέμα των αλλοδαπών εργατών γης και η ανάγκη απλοποίησης των διαδικασιών και της εύρεσης εργατικού δυναμικού και από άλλα κράτη.

Αν στο μυαλό των υπευθύνων του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κρύβονται άλλοι σχεδιασμοί, πέρα από όσα επίσημα ανακοινώθηκαν, θα το δούμε στο μέλλον. Μέχρι τότε, μπορούμε να θεωρούμε ότι στόχος της κ. Βούλτεψη ήταν να προσελκύσει ψήφους για τη ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές και όχι κάποια ενδεχομένως μυστική διαπραγμάτευση με τις τοπικές αρχές για θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου της.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.