Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι

Μουσική εκδήλωση χορωδιών

Γίνεται να κάνει κάποιος μια βραδιά βόλτα στο φεγγάρι; Και όμως γίνεται!
Με την μοναδική εντολή που δίνει μαγικά η φωνή του χορωδού και οι νότες του μουσικού.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8.30 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Σκύδρας, στο λόφο Μαυροβουνίου οι χορωδίες του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» η «Ηχώ των καταρρακτών», του Π.Μ.Σ. Αγ.Ιωάννη Προδρόμου Σκύδρας και Προφήτη Ηλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας πάνε βόλτα στο φεγγάρι. Εκεί θα σεργιανίσουμε παρέα με γνωστές μελωδίες και τραγούδια.

Λέτε να τα καταφέρουν; Πιστεύουμε ναι!
Γι’ αυτό γεμίστε με όλη την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά.

Η μουσική συνάντηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας.
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα υπέρ του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Πέλλας «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πέλλα 24
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.