Είστε εδώ

Όλα έτοιμα για την 4η Pella Agro

12/09/2017
4η Pella Agro

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμάσεις και όλα είναι έτοιμα για την 4η Pella Agro - (30η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης) που διοργανώνει ο δήμος Πέλλας και αποτελεί σημαντικό θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έκθεση και φέτος θα υλοποιηθεί σε δύο χώρους: το στεγασμένο, ο οποίος παραχωρήθηκε με σειρά προτεραιότητας και τον υπαίθριο.

Με χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες εκθέτες τόσο από την Πέλλα όσο και από την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, η έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας στην τόνωση της αγοράς και στη γνωριμία και επικοινωνία των εκθετών – παραγωγών με στόχο τη συνέργια και την προοπτική στη συνεργασία.

Η PELLA AGRO είναι ένας διευρυμένος θεσμός ο οποίος έχει διαδεχθεί τη «Γεωργική– Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης» που επί 29 συναπτά έτη πραγματοποιείται στην πόλη της Κρύας Βρύσης. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρίες που ασχολούνται με βιοτεχνική παραγωγή καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής τους.

Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό κάνοντας γνωστό το προϊόν τους στους επισκέπτες και να έρθουν σε επαφή με νέους πελάτες.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τα 25.000 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του αγροτικού και του βιοτεχνικού κόσμου ως ένα σημαντικό γεγονός για την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της παραγωγής και της εμπορίας. Ενημερώνει τους εμπλεκόμενους για τις διάφορες καλλιέργειες και τα προγράμματα βελτίωσης της γεωργικής και αγροτικής παραγωγής, την μεταποίηση και την εμπορία και αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Οι φετινές συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι θέσεις έχουν καλυφθεί πλήρως.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19.00 μέχρι τις 24.00.

Παράλληλες πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της 4hς Pella Agro- 30ης Γεωργικής – Βιοτεχνικής Έκθεσης.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου
8:00μμ Εγκαίνια

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
8:00μμ Αθλητικός Σύλλογος "Άλμπατρος"
9:00μμ Παρουσίαση μοντέρνου χορού από την Ακαδημία "Αίαντας"

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
8:00μμ Παρουσίαση Πολεμικών Τεχνών ΑΣ "Καπετάν Τέλος Άγρας"
9:00μμ Επίδειξη TAE-KWON-DO ΑΣ "Ταξιάρχης"

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου
7:30μμ Γεύσεις Παράδοσης... Μνήμες Πολιτισμού

συμμετέχουν
1. Ενοριακά Δρώμενα Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών
2. Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυώτισσας "Οι Ακρίτες"
3. Πολιτιστικός Σύλλογος Στραντζαλιωτών "Η Στράντζα"
4 Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης "Αλέξανδρος Υψηλάντης"

 
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου
7:30μμ Γεύσεις Παράδοσης... Μνήμες Πολιτισμού

συμμετέχουν
1. Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών
2. Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Μυλοτόπου "Οι Καππαδόκες"
3. Λαογραφικός Όμιλος Πέλλας "Ανατολική Ρωμυλία"
4. Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης "Αλέξανδρος Υψηλάντης"
5. Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης "Ο Πύρρος"

Κατηγορία:

4η Pella Agro
Pella Agro

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση