Είστε εδώ

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Πέλλα

11/03/2018
Διακοπή της κυκλοφορίας στην Πέλλα

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διέλευση βαρέων υπερδιάστατων οχημάτων, από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης
μέχρι το Καρυοχώρι - Κοζάνης, στα πλαίσια μεταφοράς και εγκατάστασης εξοπλισμού μονάδας της Δ.Ε.Η., που θα πραγματοποιηθούν από τις εταιρίες ΤΕΡΝΑ ΑΕ και ΕΡΜΗΣ ΑΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας αποφασίζει τη διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στα τμήματα του Εθνικού οδικού δικτύου της περιφέρειάς μας, από τα οποία θα διέλθουν τα βαρέως/ υπερδιάστατα οχήματα, την Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 και Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ως ακολούθως:

Δευτέρα, 12-03-2018

13:00 έως 13:30
Από το 35ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (όρια με Τ.Τ.Χαλκηδόνας), έως το 48,5ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Σ/Μ Γαλαξίας).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται τμηματικά μέσω παρακαμπτήριων οδών προς τη Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

13:30 έως 13:50
Aπό το 48,5ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Σ/Μ Γαλαξίας), έως το 53ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Κόμβος Μελισσίου).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται τμηματικά μέσω παρακαμπτήριων οδών προς Γιαννιτσά (μέσω Αξού).

13:50 έως 14:10
Από το 53ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Κόμβος Μελισσιού), έως το 57,3ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Καρυώτισσας).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

14:10 έως 14:45
Από το 58ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Καρυώτισσα), έως το 64,3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Καλλίπολης).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

14:45 έως 15:30
Από το 64,3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Καλλίπολης) έως την είσοδο του ρυμουλκού στην Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Γυψοχωρίου).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Τρίτη, 13-03-2018

10:00 έως 10:45
Από τη Ν.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Γυψοχωρίου) έως το 71ο χλμ της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

10:45 έως 12:15
Από 71ο χλμ της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου) έως το Κέντρο Μαυροβουνίου.
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

12:15 έως 12:50
Από το Κέντρο Μαυροβουνίου έως το 80ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Σεβαστειανών).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Εδέσσης – Βεροίας (Σεβαστειανά – Σκύδρα - Μαυροβούνι).

12:50 έως 13:20
Από το 80ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση Σεβαστειανών ) έως το 85ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (έξοδος Ριζαρίου - Άγιος Γεώργιος).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού Ριζαρίου, για οχήματα έως 4 τόνων. Οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται ή θα εκτρέπονται από την
Επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα - Άψαλος - Μαυροβούνι).

13:20 έως 14:10
Από το 85ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (έξοδος Ριζαρίου - Άγιος Γεώργιος) έως το 87ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση «ΧΑΟΣ»)
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται - εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδέσσης – Αριδαίας (Έδεσσα – Κλεισοχώρι – Ριζάρι). Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται ή θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδέσσης – Αριδαίας (Έδεσσα – Άψαλος – Μαυροβούνι) και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

14:10 έως 14:30
Από το 87ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση «ΧΑΟΣ») έως το 89ο της χλμ Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Παρκίδα) [περιφερειακή οδός Έδεσσας].
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, μέσω της πόλης της Έδεσσας (Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας).

14:30 έως 21:30
Για αυτό το χρονικό διάστημα δεν απαιτούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθόσον τα οχήματα των εταιριών ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και ΕΡΜΗΣ Α.Ε. θα έχουν ακινητοποιημένα – σταθμευμένα τα υπερμεγέθη οχήματά τους, σε παρκίδα της περιφερειακής οδού Έδεσσας.

21:30 έως 22:40
Από το 89ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Παρκίδα Περιφερειακής Οδού), έως το 97ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Καρυδιάς).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Επαρχιακή οδό Κερασίας – Λύκων Έδεσσας. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη θέση «Κύκνοι» για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

22:40 έως 23:59
Από το 97ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Καρυδιάς), έως το 108ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Αλυσίδα).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Επαρχιακή οδό Ξανθογείων – Βρυττών – Νησίου – Δ/ση Καρυδιάς. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη Δ/ση Αλυσίδας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στη θέση «Κύκνοι», για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

23:59 έως 01:30
Από το 108ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας-Φλώρινας (Αλυσίδα), έως το 118ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (όρια με Δ.Α.Φλώρινας/ Τ.Τ.Φλώρινας).
Στο κομμάτι αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, μέσω Κέλλης. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη Δ/ση Περαίας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στη Δ/ση Αλυσίδας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.
 

Δείτε βίντεο από προηγούμενες διελεύσεις εδώ και εδώ

 

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση