Είστε εδώ

Ο Σηφάκης στη «Συνεργασία Παραγωγών Αλμωπίας»

16/05/2018
Συνεργασία Παραγωγών Αλμωπίας

Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε και την Οργάνωση Παραγωγών «Συνεργασία Παραγωγών Αλμωπίας» που εδρεύει μέσα στον συνεταιρισμό της Όρμας. Η οργάνωση παραγωγών, που ξεκίνησε μόλις πριν λίγους μήνες, αριθμεί ήδη 28 μέλη με τάση αύξησης και δραστηριοποιείται στο σπαράγγι και στο κεράσι.

Πρόεδρος της είναι ο Γιάννης Αντωνίου του Γεωργίου και διαχειριστής της ο Χρήστος Τρύπκος, Μηχανικός Λογισμικού και Επικοινωνίας.
Η Ομάδα παραγωγών αποφάσισε από την αρχή να αναθέσει σε επιστήμονα – τεχνοκράτη την διαχείριση, την έρευνα αγοράς και τις σχέσεις της οργάνωσης παραγωγών πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνει αποδοτικότερη και πιο αποτελεσματική.

Ο βουλευτής, αφού συνεχάρη τους παραγωγούς για την απόφαση τους να ιδρύσουν οργάνωση παραγωγών (εκμεταλλευόμενοι την πρόσφατη νομοθεσία και με στόχο να αξιοποιήσουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα) ενημερώθηκε για την πορεία του σπαραγγιού, για τις ενέργειες της οργάνωσης παραγωγών, τους στόχους της για τα επόμενα χρόνια και για τις τιμές πώλησης του προϊόντος.

Η συγκεκριμένη ΟΠ επιθυμεί στην πορεία να προχωρήσει και στην συσκευασία και εμπορία των προϊόντων βασισμένη και στις δυνατότητες του διαχειριστή - τεχνοκράτη Χρ. Τρύπκου. Η επιλογή αυτή επαινέθηκε από το βουλευτή που ανέλυσε γιατί οφείλουν οι Οργανώσεις Παραγωγών και οι συνεταιρισμοί να αξιοποιούν την γνώση και τις δυνατότητες επιστημόνων – τεχνοκρατών για την καλύτερη οργάνωση τους και την προώθηση των προϊόντων τους.

Τώρα η ΟΠ προχωρά και στην συγκέντρωση και τυποποίηση κερασιών.

Κατηγορία:

Συνεργασία Παραγωγών Αλμωπίας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση