Είστε εδώ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών

03/05/2019

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών θα πραγματοποιήσει από 12 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2019 πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις δράσεις που επιτελούνται στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας «Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης».

Αρχή θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου, με την καθιερωμένη πλέον ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση με τα χορευτικά τμήματα της ενορίας, με τίτλο «Στην πλατεία του χωριού μας».

Ακολουθεί Χορωδιακή Συνάντηση τη Δευτέρα 13 Μαΐου όπου, εκτός από τις χορωδίες της ενορίας Αγ. Γεωργίου, θα συμμετέχουν η μικτή χορωδία δήμου Θερμαϊκού, η χορωδία ΚΑΠΗ Νιγρίτας και η χορωδία Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με έργα των μαθητών των σεμιναρίων φωτογραφίας του Ιερού Ναού. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Μαΐου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και τον Ιούνιο με την παιδική θεατρική παράσταση «Από την Εγώπολη στην Εσύπολη», την Έκθεση καλλιτεχνικών δράσεων του Ιερού Ναού, με έργα των μαθητών και ολοκληρώνονται με το Ρεσιτάλ μουσικών οργάνων από τα μουσικά τμήματα της ενορίας σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση