Είστε εδώ

Εκδήλωση Διονύση Σταμενίτη στα Γιαννιτσά

26/01/2020

Μέσα σε πλήθος κόσμου στο café “MeXrwma”, στα Γιαννιτσά, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Διονύση Σταμενίτη.

Ο κ. Σταμενίτης στη σύντομη τοποθέτηση του, αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, προχώρησε σε έναν μικρό απολογισμό για τους πρώτους μήνες της κοινοβουλευτικής του θητείας: «Όπως ακριβώς σας υποσχέθηκα προεκλογικά, αλλά και από την πρώτη μέρα που πολιτεύομαι, βασικός μου σκοπός είναι να θέσουμε τους στόχους και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους. Γιατί, για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, χρειάζεται σωστός σχεδιασμός».

Στη συνέχεια στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει αρχίσει ήδη να φέρνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, σημειώνοντας: «Η χώρα μας κάνει ένα γύρισμα στην ιστορία, εισέρχεται σε μια νέα εποχή, μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολλά έγιναν νωρίτερα από όσο τα είχαμε σχεδιάσει, οι μειώσεις στον Ενφια και στη φορολογία είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Που αλλάζουν το κλίμα αλλά κυρίως έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Το βλέπουμε, το νιώθουμε ότι τα πράγματα για τη χώρα πηγαίνουν προς το καλύτερο, έχουμε μια κυβέρνηση που ξέρει τι θέλει να κάνει, υλοποιεί ένα πρόγραμμα συνολικό και το οποίο ήδη έχει αποτελέσματα».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Γκίκα Αναστασία, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης Λάζαρος, ο Αντιπερειαρχής Πέλλας κ. Τζαμτζής Ιορδάνης, οι Δήμαρχοι Αλμωπίας, Έδεσσας και Πέλλας και άλλα στελέχη της ΝΔ και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση