Είστε εδώ

Ευχαριστήριο Δήμου Αλμωπίας

10/04/2020

Ο Δήμος Αλμωπίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις τοπικές μας επιχειρήσεις Τριγκάκης Νικόλαος ΑΕ και Αρτοζαχαροπλαστείο ΕΚΛΑΙΡ για την προσφορά σε άλευρα και ψωμιά αντίστοιχα.
Οι πράξεις σας είναι πράξεις προς μίμηση και απόδειξη ότι ο τοπικός επιχειρηματικός κόσμος, στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Friesland Campina Hellas SA που διακινεί στην Ελλάδα τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ και MILNER, για την ευγενική προσφορά της σε είδη παραγωγής της. Η συμπαράστασή της στο Δήμο μας, με την έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, μας εμψυχώνει και μας γεμίζει αισιοδοξία για την αίσια ολοκλήρωση της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πιπεριάς για την προσωρινή αποθήκευση των ευπαθών παραπάνω προϊόντων, στις εγκαταστάσεις του.

Ο Δήμος Αλμωπίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Lidl Ελλάς & SIA Ο.Ε., η οποία δείχνοντας βαθιά συναίσθηση της ευθύνης και αντιλαμβανόμενη ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας covid -19 μας αφορά όλους, προχώρησε στη δωρεά των παρακάτω προϊόντων: Γάλα μακράς διάρκειας, Eλληνικός καφές, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Ρύζι, Φακές, Χαρτί υγείας, Χλωρίνη που θα χρειαστούν οι συμπολίτες μας, για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών λόγω της επιβολής πρόσθετων περιοριστικών μέτρων.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη ώστε να ανταπεξέλθει ο Δήμος μας στη σημερινή κατάσταση.

Ευχαριστούμε και πάλι!

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.