Είστε εδώ

Ευχαριστήρια επιστολή από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών

10/04/2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπου όλοι οι άνθρωποι της υγείας, γιατροί, νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι διοικητικοί υπάλληλοι, δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη, χειρονομίες σαν και αυτή του συντοπίτη επιχειρηματία των Γιαννιτσών κου Παύλου Κρουσταλλέλη, ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΛΗΣ-SPECIAL TRANSPORTS.» με αποδέκτη το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, μόνο θετικά συναισθήματα ευγνωμοσύνης μας γεννά.

Συγκεκριμένα:
Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο επιχειρηματίας κος Παύλος Κρουσταλλέλης, ύστερα από επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, προέβη σε παραχώρηση χρήσης ενός ΙSO BOX (ειδικός θάλαμος), που θα τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου. Ο θάλαμος αυτός έχει τη δυνατότητα μόνωσης περιστατικών ή τη δυνατότητα εξέτασης ύποπτου περιστατικού, ώστε να μην εισέρχεται στο υπόλοιπο Νοσοκομείο, έως ότου διευκρινιστεί τι περιστατικό είναι, το οποίο θα διευκολύνει πολύ τους επαγγελματίες υγείας στο έργο τους.

Η γενναιόδωρη αυτή πράξη του κου Κρουσταλλέλη δηλώνει ότι οι πολίτες συναισθάνονται τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι που στέκονται όρθιοι στα Νοσοκομεία της χώρας και δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους σε αυτά,

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Παύλο Κρουσταλλέλη.

Ένα μεγάλο ΠΑΡΑΚΑΛΩ σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας να μας βοηθήσουν με το να ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Ζητούμε για μία ακόμη φορά από όλους, να στηρίξουν αυτούς, που δίνουν αυτή την τεράστια μάχη και να μείνουν σπίτι τους. Να προσέξουν τους εαυτούς τους, τις ευπαθείς ομάδες, τους ανθρώπους οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από αυτή την κρίση Δημόσιας Υγείας.

Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, οργανώνοντας συνεχώς τις Υπηρεσίες μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της κρίσης.

Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ Πέλλας - ΝΜ Γιαννιτσών
Ευάγγελος Λόγγος

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση