Είστε εδώ

Το «ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ» στην Έδεσσα

22/10/2020

 
Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης, δημιουργός των τηλεοπτικών εκπομπών «Σκιτσογραφίες» και «ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Μαθήματα Σκίτσου» βρέθηκε στην Έδεσσα, την 18η Οκτωβρίου, προσκεκλημένος από την ηλεκτρονική εφημερίδα Πέλλα 24, για να σκιτσάρει μνημεία και τοπόσημα της πόλης.

Ο γνωστός σκιτσογράφος, βγαίνει από το στούντιο και σκιτσάρει μνημεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία παρουσιάζει στην εκπομπή του, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές, πέρα από την τέχνη του σκίτσου, να γνωρίσουν και την ιστορία των μνημείων και της πατρίδας μας.

Μετά τα μνημεία της Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και μας έκανε την τιμή να σκιτσάρει την παλιά Μητρόπολη, το Βαρόσι, τους Καταρράκτες, τη γέφυρα Κιουπρί και να μας δείξει πόσο εύκολο είναι να ασχοληθείς με αυτό που αγαπάς.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Έδεσσα ο Δημήτρης Νικολαΐδης συνάντησε και συνομίλησε με φίλους της εκπομπής, Εδεσσαίους αλλά και επισκέπτες της πόλης. Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο κύριος Πέτρος από το Βαρόσι δε δίστασε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τη συλλογή με τα σκίτσα του, δείχνοντας πως όχι μόνο παρακολουθεί ανελλιπώς, αλλά σκιτσάρει με μεθοδικότητα ακολουθώντας τις οδηγίες των μαθημάτων.

 

  • Η εκπομπή «Σκιτσογραφίες» μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής κάθε Σάββατο πρωί στις 9.30πμ
  • Η εκπομπή «ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ» μεταδίδεται από την Εγνατία Τηλεόραση, κάθε μεσημέρι στις 3.00μμ

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.