Είστε εδώ

Τα τρελά της διαδικτυακής..."εκπαίδευσης"

16/12/2020

του Νικολαΐδη*

 
 
Θα πει κανένας τους καθηγητές και όλους αυτούς που εμπλέκονται με τη διαδικτυακή μάθηση, ότι μέρα που περνάει, κάνουν κακό στα παιδιά μας?...μάθημα δεν γίνεται!!!

Δεν τους ακούνε, δεν τους βλέπουν, διακεκομμένη φωνή, αργό intenrnet, βίντεο που δεν παίζουν ή τρέχουν αργά (και θα εξεταστούνε επάνω σε αυτά) και η κλασική απάντηση των καθηγητών είναι... και τι να κάνω!!!

Τα αποβλακώσατε τα παιδιά μας, είναι σαν ζαβλακωμένα κι εσείς τους βάζετε και τεστ - διαγωνίσματα και με χρονόμετρο και όταν σας λένε ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και τους δυσκολεύουν, η κλασική απάντηση είναι και τι να κάνουμε, ή εσύ μπορείτε είστε όλο στα μηνύματα, ενώ εσείς κύριοι και κυρίες καθηγήτριες/τες, που το δοκιμάσατε στο σπίτι σας, ενώ δεν μπορείτε, δεν σας νοιάζει και υποχρεώνετε τα παιδιά να κάνουν αυτό που εσείς δεν μπορείτε.

Μας λέγατε εμάς τους γονείς να τους περιορίσουμε το κινητό, λιγότερες ώρες στο διαδίκτυο και όλες αυτές οι θεωρίες και τώρα είναι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο διαδικτυακό σας σχολείο και μετά από τις 6 μέχρι τις 10-11 στο διαδικτυακό φροντιστήριο...
Ζήτω η τρΈΛΛΑ!!!

Υ.Γ. Αντιλαμβανόμαστε ότι προσπαθείτε να κάνετε κάτι, άλλα ακούστε και τα παιδιά, δεν πάνε να λουφάρουνε, προσπαθούνε να μάθουνε με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν και είναι λογικά, λυπηθείτε τα παιδιά της πρώτης Δημοτικού και της Γ Λυκείου...καταστρέφονται.
       

* Ο Δημήτρης Νικολαΐδης είναι σκιτσογράφος, δημιουργός και παρουσιαστής της σειράς εκπομπών ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Μαθήματα Σκίτσου που παρουσιάζεται καθημερινά από την Εγνατία τηλεόραση.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.