Είστε εδώ

Ο Διονύσης Σταμενίτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας

16/02/2021

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περδικάτση είχε σήμερα, 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Περδικάτση για την παραμονή του ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας μετά τις σημερινές κρίσεις και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα καθήκοντα του, μέσα από μια παραγωγική νέα θητεία.

Παράλληλα, μεταξύ των δυο ανδρών συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση της Πέλλας, όσον αφορά στο στελεχιακό δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχικό εξοπλισμό ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι υπηρεσίες της Τροχαίας Πέλλας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με τις ισχυρές χιονοπτώσεις στο σύνολο του Νομού Πέλλας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση της νόσου COVID-19. Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Περδικάτσης ενημέρωσε το Βουλευτή Πέλλας κ. Σταμενίτη ότι οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης κάνουν το καλύτερο δυνατό, με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.