Είστε εδώ

Επιστροφή για την εμποροπανήγυρη στα Γιαννιτσά

05/09/2022

Έναρξη Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η φετινή εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών επανέρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες της.

Η Εμποροπανήγυρη ξεκινά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι 13 Σεπτεμβρίου όπου και θα φιλοξενήσει δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές και εκθέτες, ενώ για πρώτη φορά τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των προϊόντων τους σε χώρο που θα τους παραχωρήσει δωρεάν ο δήμος Πέλλας.

Παράλληλα μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών κ.α. θα ενημερώνουν το κοινό για τις δράσεις τους.

Για την ασφάλεια των πολιτών και των εκθετών ανατέθηκε από τη δημοτική αρχή η φύλαξη σε ιδιωτική εταιρία φύλαξης, που σε συνεργασία με την Ελληνική και τη Δημοτική Αστυνομία θα επιθεωρεί το χώρο 24 ώρες καθημερινά.

Ειδική μέριμνα λαμβάνεται και για την υγιεινή και την καθαριότητα του χώρου, με την τοποθέτηση περισσότερων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, χημικών τουαλετών και ενισχυμένη καθημερινή παρουσία συνεργείων από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος- Πρασίνου – Καθαριότητας του δήμου Πέλλας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.