Είστε εδώ

Στο δημαρχείο Σκύδρας η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Αηδονά

14/06/2023

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε στο γραφείο της, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού, Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κι Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η κ. Αθανασιάδου υπήρξε Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το διάστημα από το φθινόπωρο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2019, οπότε κι αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια δυνατή σχέση φιλίας και συνεργασίας που συνεχίζεται και στην οποία αναφέρθηκαν κι οι δύο κυρίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή. Στη συνέχεια ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού για θέματα του Δήμου και κυρίως για τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής περιγράφοντας τη δεινή θέση και την απόλυτη καταστροφή των καλλιεργειών των αγροτών μας. Τόνισε την αναγκαιότητα της άμεσης κι αποτελεσματικής παρέμβασης της πολιτείας, όπως παρουσιάστηκε, αναλύθηκε και προέκυψε ως συμπέρασμα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο στην Έδεσσα, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας και με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου, Δημάρχων, υποψηφίων Βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η συζήτησε επικεντρώθηκε επίσης στα θέματα υγείας και στην αναγκαιότητα αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών από τα Νοσοκομεία του Νομού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι συνεργάτες της Δημάρχου: Θεμιστοκλής Κρητίδης, Γιώργος Σταματέλλος, Βασίλης Τσαπτσάπης, Αθανάσιος Γίτσας, Στέλιος Σουρουτζίδης, Χαράλαμπος Γεραντίδης, κι ο επιστημονικός συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννης Τσίκος.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την υποδοχή και η Δήμαρχος για την επίσκεψη προσφέροντας τοπικά αγροτικά προϊόντα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.