Είστε εδώ

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη Σκύδρας

16/07/2023

Η Εμποροπανήγυρη 2023 Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Ιουλίου έως και την 01 Αυγούστου.

Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωσή της έχει ως στόχο την ανάδειξη και προβολή της περιοχής μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού πλούτου, αποτελεί ευκαιρία συνάντησης κι επαφής πολιτών κι επισκεπτών με τους εκπροσώπους και τους συντελεστές του παραγωγικού κι εμπορικού – επιχειρηματικού τομέα, η προσέλκυση επισκεπτών, η προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και η διέξοδος από την καθημερινότητα.

Σε αυτό το πνεύμα, ο δήμος καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματικούς φορείς, πολιτιστικούς αθλητικούς συλλόγους και ιδιώτες να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη Σκύδρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διαδικασία της Εμποροπανήγυρης είτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτής είτε προσφέροντας προϊόντα διαφημίζοντας της επιχείρηση τους και κατ’ επέκταση τον τόπο.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους ενδιαφερομένους θα είναι έως και τις 25 Ιουλίου 2023.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους δια ζώσης, ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά στο πρωτόκολλο του Δήμου Σκύδρας /Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας στα τηλέφωνα 2381351882-1-7 (Ευαγγελίδου Ελένη, Κολυμπάρη Πετρούλα, Πορτοκαλίδης Δημήτριος) ή στον πρόεδρο Σκύδρας Αντωνιάδη Θεόδωρο (6974661506).

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.