Είστε εδώ

Ξεκίνησε η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας

30/07/2023

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την ουσία ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 η 7η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας κι αυτό αποδείχθηκε ξεκάθαρα από τη σωστή προετοιμασία, τη συμμετοχή εκθετών από διάφορες περιοχές, την ποικιλία των εκθεμάτων, το φαντασμαγορικό λούνα παρκ, τις υπαίθριες ταβέρνες, τη συνεργασία των συλλόγων - των εθελοντών - των χορηγών, την υποστήριξη των τοπικών επαγγελματιών κι επιχειρήσεων και τη συμβολή των μέσων ενημέρωσης.

Όλα τα παραπάνω και με τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα τη αθρόα προσέλευση και συμμετοχή επισκεπτών και συμπολιτών μας στην πρώτη μέρα της 7ης Εμποροπανήγυρης.

Ανάλογη αναμένεται η συνέχεια τις επόμενες μέρες μέχρι την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού καλοκαιρινού θεσμού, την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023.

Την 7η Εμποροπανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ, οι βουλευτές του νομού Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής και πολλοί προσκεκλημένοι.

Πριν την καθιερωμένη ομιλία της δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.