Είστε εδώ

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στα Γιαννιτσά και τη Σκύδρα

15/09/2023

Την Πέλλα και συγκεκριμένα τους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Αλληλεγγύη”, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επισκέφτηκε αρχικά την πόλη των Γιαννιτσών, όπου παρέστη στην εκδήλωση μνήμης της ομαδικής εκτέλεσης του Σεπτεμβρίου 1944, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το κέντρο και τον πεζόδρομο των Γιαννιτσών και συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες, εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής, επισημαίνοντας ότι «τα Γιαννιτσά αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, με διαχρονικά ισχυρό εμπορικό αποτύπωμα».
Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» αναφέρθηκε σε σειρά έργων που έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τόσο στην πόλη των Γιαννιτσών, όσο και σε όλο τον Δήμο Πέλλας.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Δήμο Σκύδρας.
Αρχικά επισκέφτηκε τα Σεβαστιανά και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο αναβαθμίστηκε ενεργειακά με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, ενώ στη συνέχεια μετέβη στη Σκύδρα, όπου συνάντησε πολίτες, εργαζόμενους και εμπόρους, συζητώντας μαζί τους τα σημαντικότερα ζητήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής της, την επόμενη πενταετία.
Μετά τη Σκύδρα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τα Καλύβια, όπου η Περιφέρεια έχει εγκαταστήσει έναν από τους τέσσερις νέους αγρομετεωρολογικούς σταθμούς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ενώ επισκέφτηκε και το έργο ύδρευσης που υλοποιεί η Περιφέρεια στην περιοχή.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας μετέβη τον Προφήτη Ηλία, αλλά και την Καλή, όπου επισκέφτηκε το Γυμνάσιο – Λύκειο Καλής, που χρηματοδοτήθηκε για την αναβάθμισή του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνομιλώντας με εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ τέλος συμμετείχε το βράδυ στην εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλής.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.