Είστε εδώ

Διαγραμμίσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

17/10/2023

Διαγραμμίσεις στο σύνολο του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προβλέπει η σχετική σύμβαση που υπεγράφη το πρωί από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, και εκπρόσωπο της αναδόχου εργοληπτικής εταιρίας, για την εκτέλεση του έργου «Διαγράμμιση Επαρχιακού Δικτύου 2022».

Αντικείμενο του έργου είναι η οριζόντια σήμανση, με παρεμβάσεις επαναδιαγράμμισης σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής και υαλοσφαιριδίων, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Οι εργασίες ξεκινούν στις αρχές Νοεμβρίου ενώ το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 450.000 € και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την υπογραφή της Σύμβασης τόνισε: «Συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για περισσότερη ασφάλεια στις μετακινήσεις, ανταποκρινόμενοι σε ένα βασικό αίτημα των συμπολιτών μας. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και κάθε σύγχρονο μέσο για την αποτελεσματική προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.