Είστε εδώ

Σύσκεψη σωματείων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

09/11/2023

Κάλεσμα Εργατικών Σωματείων

Πενήντα χρόνια μετά και ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου ακόμα μας διδάσκει...

Ότι ο αγώνας του λαού και της νεολαίας "φώτισε" και τους πιο σκοτεινούς καιρούς! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντι στους αγώνες του λαού. Μας δείχνει τον δρόμο της σύγκρουσης με το σύστημα, τις απαγορεύσεις και την καταστολή, μας δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος.
Το σύνθημα Εξω οι ΗΠΑ - Εξω το ΝΑΤΟ είναι επίκαιρο, ο αγώνας για την ειρήνη και φιλία των λαών συνεχίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.
Ιδιαίτερα σήμερα που αυτοί οι σχεδιασμοί, με την εμπλοκή και της χώρας μας, οδηγούν στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαόυ, με το σύνθημα Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, μας δείχνει τον δρόμο ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό.

Τιμάμε το Πολυτεχνείο στον δρόμο του αγώνα!
Συμμετέχουμε στη σύσκεψη για την οργάνωση του αγωνιστικού εορτασμού των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου που διοργανώνει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας σε συνεργασία με άλλα σωματεία και φορείς του νομού Πέλλας την Κυριακή 12/11 στις 18:30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.

Με στόχο να γίνει μια πλατιά και ουσιαστική συζήτηση και να οργανώσουμε συλλογικά τις επόμενες δράσεις για τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα που χρειάζεται να μας απασχολήσουν όλους. Αυτή τη στιγμή φουντώνει η καταστολή και η τρομοκρατία σε όποιον τολμήσει να διαφωνήσει με τους πολέμους εις βάρος των λαών, με την κατάσταση στους χώρους δουλειάς, με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι, γυναίκες, παιδιά, μαθητές και φοιτητές. Σε ολόκληρο τον κόσμο όμως φουντώνει αντίστοιχα και η αντίσταση. Οι αγώνες των εργαζομένων και όλου του λαού πολλαπλασιάζονται και δυναμώνουν.

Θα σας περιμένουμε όλους στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για να ανταλλάξουμε πείρα και να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την απάντηση μας.
• Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας
• Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας -Πέλλας
• Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.