Είστε εδώ

Έργα από την Περιφέρεια στο οδικό δίκτυο Κρύας Βρύσης - Γαλατάδων - Καρυώτισσας

09/11/2023

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για τη συντήρηση οδοστρωμάτων σε διαμερίσματα του Δήμου Πέλλας, καθώς υπεγράφη η σχετική σύμβαση, διάρκειας ενός έτους, από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και τον εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρίας «Ζαρκάδας Ο.Ε.».

Το έργο, που φέρει τον τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Πέλλας για τη Συντήρηση Οδοστρωμάτων (Δημοτικές Οδοί Κρύας Βρύσης - Αξού - Γαλατάδων -Καρυώτισσας - Λεπτοκαρυάς)», υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τους Δήμους της επικράτειάς της, κατόπιν Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της Π.Ε. και του Δήμου Πέλλας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιορδάνης Τζαμτζής επανέλαβε την προσήλωσή του στο στόχο για , «όσο το δυνατόν, ασφαλέστερες μετακινήσεις στην Π.Ε. Πέλλας». Όπως τόνισε «η σχετική Σύμβαση περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Πέλλας, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ασφαλείας στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών και θα αναβαθμίσουν αισθητικά τους δρόμους».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ. Η εγκατάσταση του Αναδόχου θα γίνει άμεσα και οι εργασίες θα ξεκινήσουν από το δρόμο που συνδέει τους Γαλατάδες με την Καρυώτισσα.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.