Είστε εδώ

Σαββατοκύριακο γεμάτο Μπάσκετ με το Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών

10/11/2023

Η ανάπτυξή του Basketball είναι ο στόχος της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, όχι μόνο με λόγια αλλά και έργα, αφού και την φετινή χρονιά θα πάρει μέρος σε όλα τα αγωνιστικά τουρνουά-πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

U16 Το Σάββατο 11/11/2023 στις 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών ξεκινάει την αγωνιστική του δραστηριότητα το Παιδικό τμήμα του συλλόγου που θα αγωνιστεί με την ομάδα του «Εδεσσαικού B.C.»

U13 Στην συνέχεια οι αθλητές του «Μέγα» που ανήκουν στην ηλικία των U13 θα αγωνιστούν στο Πολύκαστρο Κιλκίς με τους αντίστοιχους ηλικιακά αθλητές στις 13:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Πολυκάστρου.

Τέλος η ημέρα του Σαββάτου θα κλείσει με το τοπικό ντέρμπι «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών - Ίκαροι το βράδυ στις 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο «Ελλη Μυστακίδου».

U11 Την Κυριακή 12/1/2023 το πρωί στις 10:00 οι μικροί αθλητές μας (U11) ξεκινάνε με το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με αντίπαλο την ομάδα του «Φιλίππου» Βέροιας.

U18 Το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 12:00 ο «Μέγας» θα ξανασυναντηθεί με την ομάδα του «Εδεσσαικου B.C.» με την οποία θα αναμετρηθεί αυτή την φορά στο Εφηβικό τμήμα στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.

U14 Τέλος την Αυλαία της Κυριακής θα κλείσει το τμήμα των Παμπαίδων (U14) που θα αγωνίζεται την ίδια ώρα με τους εφήβους (12:00) στο κλειστό Γυμναστήριο των Καλυβίων με την ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.