Είστε εδώ

Η προίκα της Αντιγόνης

22/02/2016

Παραστάσεις το ερχόμενο τριήμερο στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών(26, 27 και 28/2, 21:45)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες της γνωστής θεατρικής ομάδας ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον», για την παράσταση με το έργο «Η προίκα της Αντιγόνης», σε σενάριο- σκηνοθεσία Γιώτας Φλήρη, που θα δοθεί για τρεις ημέρες στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Οι παραστάσεις και τις τρεις ημέρες θα ξεκινούν στις 8.45 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο
Την προξενεύουν σε έναν έμπορο και ξεπουλάνε ότι έχουν για την δουν δούλα σ΄ έναν αφέντη, για μια.. «καλύτερη ζωή». Χωρίς γέλιο, χωρίς χαρά, χωρίς ζωή.
Και όλα αυτά γιατί φοβούνται ν΄ αγαπήσουν την φτώχεια τους, γιατί συνήθισαν να ζητιανεύουν τα «ψυχία» των ξένων, γιατί δεν έμαθαν να είναι περήφανοι...
Και όλα αυτά γιατί δεν ξέρουν ποιοι είναι…
Η Αντιγόνη και η μοίρα της από την Θήβα μέχρι σήμερα ήταν πάντα η Ελλάδα που θυσίαζαν οι Έλληνες.

«Για να μην ξεχνάμε την αλήθεια των πραγμάτων…»
Το σενάριο του έργου έγραψε η Γιώτα Φλήρη, η οποία έβαλε και την σφραγίδα της στην σκηνοθεσία της παράστασης. «Πρόκειται για ένα έργο που στηρίζεται στην συνταγή των αγαπημένων ελληνικών κωμωδιών που ξέρουν να αρωματίζουν την αστεία πλευρά της ζωής μας με μικρές ανάσες πίκρας, για να μην ξεχνάμε την αλήθεια των πραγμάτων», επισημαίνει η δημιουργός της νέας δουλειάς της θεατρικής ομάδας ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον», η οποία μας έχει παρουσιάσει πολύ σημαντικές και ιδιαίτερα επιτυχημένες παραστάσεις τα προηγούμενα χρόνια στα Γιαννιτσά.

Η θεατρική Ομάδα ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον»
Η θεατρική Ομάδα ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον» δραστηριοποιείται στα Γιαννιτσά από το 2000 μέσα από το παιδικό, το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων. Έχει παρουσιάσει με επιτυχία μια πλειάδα θεατρικών έργων, πρωτότυπων και μη, επιτελώντας παράλληλα και φιλανθρωπικό έργο μέσα από την ανιδιοτελή προσπάθεια των συντελεστών της.(η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από πρόβα της παράστασης).

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση