Είστε εδώ

1η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Σκύδρας

22/02/2016

Ο Δήμος Σκύδρας θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά φέτος Ανθοκομική ‘Εκθεση στην πλατεία Σαφραμπόλεως (πρώην Κ.Τ.Ε.Λ.), από τη Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Κυριακή 24 Απριλίου 2016.
Σκοπός να ομορφαίνουμε τη ζωή μας και το περιβάλλον, ν΄αγαπήσουμε πιο πολύ τον πολύχρωμο κι ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών και των φυτών, να μάθουμε πολλά περισσότερα για το φυτικό βασίλειο και να συμβάλλουμε, στο βαθμό του εφικτού, μέσα από συνεργασίες, στην τόνωση του πολιτισμού και της τοπικής μας οικονομίας.
Παράλληλες ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, κοινωνικού κι εκπαιδευτικού χαρακτήρα σχεδιάζονται για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και την παρουσία πολλών επισκεπτών. Ειδική μέριμνα θα υπάρχει για την ξενάγηση και την ενημέρωση των μαθητριών και μαθητών των σχολείων μας που θα πραγματοποιείται από γεωπόνο του Δήμου που θα βρίσκεται καθημερινά στον εκθεσιακό χώρο.
Όσοι, λοιπόν, επιτηδευματίες (ανθοπώλες, φυτωριούχοι, γεωτεχνικοί κ. α.) επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες, προσκαλούνται να καταθέσουν αντίστοιχη αίτηση στο Δημαρχείο Σκύδρας, μέχρι την Πέμπτη 31/3/2016. Τηρείται σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.
Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιο είναι το στέλεχος του Δήμου Σκύδρας Πετρούλα Κολυμπάρη, τηλ. επικοινωνίας: 2381351881.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση