Είστε εδώ

Detrop Boutique 2016

24/02/2016

Καλή επιτυχία στις επιχειρήσεις που θα προβάλλουν τα εκλεκτά προϊόντα της Πέλλας
Στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας «Detrop Boutique», θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο ενιαίο περίπτερο (περίπτερο 12) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η έκθεση διοργανώνεται από τη HELEXPO, από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Παρασκευή: 10.00 – 20.00
Σάββατο: 10.00 – 20.00
Κυριακή: 10.00 – 19.00
Δευτέρα: 10.00 – 18.00

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε τη σημασία της προβολής των προϊόντων που παράγονται στην Π.Ε. Πέλλας από τις τοπικές επιχειρήσεις. Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε, ότι η στήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από χρηματοδοτικά προγράμματα που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια αλλά και η Αναπτυξιακή Πέλλας, ώστε, να επενδύσουν με τη σειρά τους στην εξωστρέφεια αποτελεί αναπτυξιακή προτεραιότητα. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, πραγματοποιεί παράλληλες δράσεις και έρχεται σε επαφή με αναπτυξιακούς και παραγωγικούς φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού για την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων, σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Οι δεκατέσσερις (14) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Πέλλας και θα συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι:
Κ. ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ (ΜΑΚΑΛ)
ΒΙΟΑΓΡΟΣ Α.Ε
ΚΤΗΜΑ “ΣΚΥΔΡΑΙΑ ΓΗ” Θ. ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε
ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
HELLENIC NATURE IKΕ
GREEN BLUE SAVOURS
OΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕΕ
LAMDA FOODS S.A
ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Θ. ΛΙΓΑΣ Ε.Π.Ε
Δ. ΜΑΡΤΑΒΑΛΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ
HELANI ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
EFEL IKE

«Στόχος της συμμετοχής μας είναι η αποτελεσματική ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας αυτών των ‘προϊόντων- σημαία’, η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού και η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο με τα συγκεκριμένα προϊόντα και τους παραγωγούς τους. Μέσα από τη Detrop μάλιστα κάνουμε την έναρξη της νέας καμπάνιας μας για την προβολή και προώθηση της ξεχωριστής Μακεδονικής Κουζίνας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Κυρίαρχο θεματικό αφιέρωμα θα αποτελέσει το «Cheese & Wine», όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρευρεθούν οι δυο κλάδοι στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή, παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και θα πλαισιώσουν το χώρο γευσιγνωσίας. Μέσα από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις θα δώσουν ζωή στα ίδια τους τα προϊόντα και ευκαιρία να τα συνδυάσουν με τα ανάλογα κρασιά, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν ως εργαλεία πώλησης για την προώθηση των προϊόντων τους.
Θα φιλοξενηθούν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια, παρέχοντας στους εκθέτες την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών μέσω των προκαθορισμένων επιχειρηματικών ραντεβού που θα γίνουν στη διάρκεια της έκθεσης. Σε προηγούμενες εκθέσεις υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από όλες τις αλυσίδες supermarket της Ελλάδας και από εισαγωγείς, χονδρεμπόρους, καταστήματα deli και κάβες της Κεντρικής Ευρώπης.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση