Είστε εδώ

Η Π.Ε. Πέλλας στη PHILOXENIA

02/11/2017
Η Π.Ε. Πέλλας στη PHILOXENIA

Η Π.Ε. Πέλλας στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο κατά τη φετινή παρουσία έχει επίκεντρο τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

«Κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα, σύγχρονα μέσα προβολής και δικτύωσης, για την προώθηση των προορισμών τουριστικού ενδιαφέροντος στα διοικητικά της όρια. Προσκαλούμε τους πολίτες, τους φορείς του τουρισμού και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς να επισκεφθούν το περίπτερο, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τον προγραμματισμό, όπως, επίσης, να παραλάβουν τα νέα επικαιροποιημένα θεματικά και εύχρηστα έντυπα. Στηρίζουμε τον τουριστικό τομέα, ο οποίος προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική, περιφερειακή και εθνική οικονομία» τόνισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η PHILOXENIA πραγματοποιείται το διάστημα 10 – 12 Νοεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τα στελέχη της Π.Κ.Μ. θα σας υποδεχτούν στο περίπτερο 15, stand 26, ενώ, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η εκδήλωση με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου και ώρες 10.00 – 13.30 στον ημιόροφο του περιπτέρου 15 με διοργανωτή την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση