Είστε εδώ

Νέα ειδική μεταφορά αύριο για ΔΕΗ

03/12/2017
Νέα ειδική μεταφορά αύριο για ΔΕΗ

Και νέα ειδική μεταφορά υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων θα πραγματοποιηθεί από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα μέσω Πέλλας, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε σχετικό video εδώ )

Η μεταφορά του εξοπλισμού ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται αύριο και μεθαύριο να κινηθεί στο νομό Πέλλας. Λόγω μεγάλου βάρους και όγκου του φορτίου, το όχημα κινείται αργά 10-15 χλμ ανά ώρα, ενώ σε κάποια σημεία απαιτείται να ξηλωθούν καλώδια τηλεπικοινωνιών ή ρεύματος που διασχίζουν το δρόμο σε χαμηλό ύψος.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας ανακοίνωσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινούς αποκλεισμούς με απαγόρευση κίνησης όλων των οχημάτων, για την ασφαλή διέλευση του ογκώδους φορτίου.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας, κατά τη διέλευση βαρέως/υπερδιάστατου οχήματος, από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης μέχρι το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα, στα πλαίσια μεταφοράς και εγκατάστασης νέας ατμοηλεκτρικής μονάδας της Δ.Ε.Η., που θα πραγματοποιηθεί στο οδικό δίκτυο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας, κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως και 05/06-12-2017.

ΔΕΥΤΕΡΑ 04-12-2017

08:00 έως 09:30: Από το 35ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (όρια με Τ.Τ. Χαλκηδόνας), έως το 48,5ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Σ/Μ Γαλαξίας).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται τμηματικά μέσω παρακαμπτήριων οδών προς τη Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

09:30 έως 11:00: Aπό το 48,5ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Σ/Μ Γαλαξίας), έως το 53ο χλμ Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Κόμβος Μελισσίου).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται τμηματικά μέσω παρακαμπτήριων οδών προς Γιαννιτσά (μέσω Αξού).

11:00 έως 11:45: Από το 53ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Κόμβος Μελισσίου), έως το 57,3ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Καρυώτισσας).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

11:45 έως 12:30: Από το 58ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Καρυώτισσα), έως το 64,3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Καλλίπολης).
η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

12:30 έως 14:35: Από το 64,3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Καλλίπολης) έως την είσοδο του ρυμουλκού στην Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Γυψοχωρίου).
η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

14:35 έως 15:00: Από τη Ν.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Γυψοχωρίου) έως το 71ο χλμ της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

15:00 έως 15:20: Από 71ο χλμ της Ν.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου) έως το Κέντρο Μαυροβουνίου.
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

15:20 έως 16:40: Από το Κέντρο Μαυροβουνίου έως το 80ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Σεβαστειανών).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Εδέσσης - Βεροίας (Σεβαστειανά - Σκύδρα - Μαυροβούνι).

16:40 έως 19:00: Από το 80ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση Σεβαστειανών) έως το 85ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (έξοδος Ριζαρίου - Άγιος Γεώργιος).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού Ριζαρίου, για οχήματα έως 4 τόνων. Οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται ή θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα - Άψαλος - Μαυροβούνι).
 
 
ΤΡΙΤΗ 05/ 06-12-2017

20:30 έως 21:00: Από το 85ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (έξοδος Ριζαρίου - Άγιος Γεώργιος) έως το 87ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης - Έδεσσας (Δ/ση «ΧΑΟΣ»)
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται - εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδέσσης - Αριδαίας (Έδεσσα - Κλεισοχώρι - Ριζάρι). Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται ή θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδέσσης - Αριδαίας (Έδεσσα - Άψαλος - Μαυροβούνι) και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

21:00 έως 21:40: Από το 87ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Δ/ση «ΧΑΟΣ») έως το 90ο της χλμ Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Μεσημερίου) [περιφερειακή οδός Έδεσσας].
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, μέσω της πόλης της Έδεσσας (Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας).

21:40 έως 23:40: Από το 90ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Μεσημερίου), έως το 97ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Καρυδιάς).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Επαρχιακή οδό Κερασίας – Λύκων Έδεσσας. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη θέση «Κύκνοι» για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

23:40 έως 01:50: Από το 97ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Δ/ση Καρυδιάς), έως το 108ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (Αλυσίδα).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Επαρχιακή οδό Ξανθογείων – Βρυττών – Νησίου – Δ/ση Καρυδιάς. Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη Δ/ση Αλυσίδας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στη θέση «Κύκνοι», για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

01:50 έως 05:50: Από το 108ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας-Φλώρινας (Αλυσίδα), έως το 118ο χλμ της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας (όρια με Δ.Α.Φλώρινας/ Τ.Τ. Φλώρινας).
η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται – εκτρέπεται, για οχήματα έως 4 τόνων, από την Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, μέσω Κέλλης . Τα οχήματα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται στη Δ/ση Περαίας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στη Δ/ση Αλυσίδας, για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Φλώρινα.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
  • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση