Είστε εδώ

Ανάβει φωτιές ο Νίκος Φώτος

22/12/2015
Νίκος Φώτος υπεύθυνος επιμόρφωσης νέων στελεχών της Ν.Δ.

«Μην το δένετε κόμπο ότι θα γίνει δεύτερος γύρος στις 10 Ιανουαρίου».
Αυτό σημείωσε ο υπεύθυνος επιμόρφωσης νέων στελεχών της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα Νίκος Φώτος στο «Pella24», αφήνοντας μας... άναυδους!
Ο κ. Φώτος σημείωσε πως «μπορεί μέχρι τότε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τα βρούνε. Έτσι ο ένας θα είναι Πρόεδρος και ο έτερος Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι δεν θα μπει ο κόσμος στη διαδικασία να προσέλθει για μία ακόμη φορά στις κάλπες».
Έτσι, ο υπεύθυνος επιμόρφωσης της Ν.Δ. αφήνει ένα ενδεχόμενο ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την κατάσταση, η οποία πλέον είναι ρευστή σε πολλά πολιτικά μέτωπα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάτι τέτοιο. Όμως, από την άλλη, πόσες πιθανότητες μπορεί να υπάρχουν για να βρεθεί «συνεννόηση», τη στιγμή που ο καθένας θέλει να γίνει ο αρχηγός στην γαλάζια παράταξη;

Ο κ. Φώτος άφησε σαφείς αιχμές και για την εκλογική διαδικασία, όσον αφορά την κάλπη που υπήρχε στηn Καλή, στην Δημοτική Ενότητας Μενιήδoς του Δήμου Σκύδρας. «Πήγαν να ψηφίσουν και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την Ν.Δ. Θεωρητικά κάτι τέτοιο μπορούσε να γίνει, μιας και η διαδικασία δεν ζητά ταυτότητα ότι είσαι νεοδημοκράτης» τόνισε, προσθέτοντας πως «εάν δούμε τα αποτελέσματα στην Πέλλα, θα δούμε ένα ασύμμετρο, εντελώς αφύσικο αποτέλεσμα στον πρώην Δήμο Μενιήδος. Σ’ αυτήν την δημοτική ενότητα, αρκεί να σας πω, ότι ο κ. Τζιτζικώστας πήρε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι στην ιδιαιτέρα πατρίδα του!». Κατέληξε βάζοντας φωτιά και λέγοντας πως «πιθανόν αυτό να είναι ένα αποτέλεσμα όχι καθαρών διαδικασιών».

Δεν παρέλειψε να πει ότι «ο κ. Μεϊμαράκης είναι αυτός που φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «όλοι είναι χρήσιμοι, αλλά στην παρούσα φάση κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον κ. Τσίπρα», κάνοντας αναφορά και στις ισπανικές εκλογές, δείχνοντας που κατέληξαν οι Podemos, το συγγενές κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ…

ΥΓ. Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα από το νομό Πέλλας του Α' γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.

Κοινοποίηση