Είστε εδώ

Αγιασμός κατηχητικών Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών

16/10/2018

Από παιδικές φωνές και χαμόγελα παιδιών που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των κατηχητικών τμημάτων γέμισε αύλειος χώρος του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών την περασμένη Κυριακή.
Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς του ναού, οι οποίοι ευχήθηκαν στα παιδιά να γίνουν μιμητές των αποστόλων, πιστοί μαθητές του Χριστού και να κηρύξουν το ευαγγέλιο Του με τη ζωή και το παράδειγμά τους.

Μετά τον αγιασμό τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ιδιότυπο λούνα παρκ το οποίο είχαν ετοιμάσει τα στελέχη της ενορίας.
Παιχνίδια παρατηρητικότητας, ταχύτητας, δεξιοτεχνίας και ευστοχίας έδιναν στα παιδιά πόντους με τους οποίους κέρδιζαν κεράσματα και δώρα μικρά και μεγάλα. Μάλιστα κάποιοι γονείς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και συναγωνίστηκαν τα παιδιά τους.

Από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου όλα τα τμήματα των κατηχητικών θα λειτουργούν στις καθιερωμένες ώρες. Επίσης ξεκίνησαν και όλες οι ποιμαντικές δράσεις της ενορίας.

Η προσέλευση και η αγάπη του κόσμου ήταν εντυπωσιακή εμπνέοντας αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.
Η πρόσκληση για την συμμετοχή στις δράσεις της ενορίας είναι πάντοτε ανοιχτή σε όποιον έχει τη διάθεση να γεμίσει δημιουργικά το χρόνο του και να καλλιεργήσει την ψυχή του.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση