Είστε εδώ

Μακεδονομάχων μνήμη μέλλοντος

22/11/2018

Η Κρύα Βρύση τιμά για 2η συνεχή χρονιά τους αγώνες για τη Μακεδονία

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την 2η εκδήλωση «Μακεδονομάχων μνήμη μέλλοντος», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, που θα διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, στην πόλη της Κρύας Βρύσης Πέλλας. Ένα πλούσιο διήμερο πολιτισμού, ιστορίας, αθλητισμού και μνήμης.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», εμπνευστής και διοργανωτής του νέου αυτού θεσμού στη πόλη της Κρύας Βρύσης, αναφέρει:
Φίλες και φίλοι , ο σύλλογός μας έχοντας εθνική και ηθική υποχρέωση, συνεχίζει να τιμά τους ηρωικούς αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα , σε αντίθεση με τα όσα πονηρά και ύπουλα διαδραματίζονται στις ημέρες μας σε βάρος της Μακεδονίας.
Σας καλούμε όλους, μαθητές και ενήλικες, να δώσετε το «παρών» στην εκδήλωση του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στις 7:30 μ μ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας με ομιλητή τον κ. Παπαλαζάρου Ιωάννη και θέμα «Γκόνος Γιώτας, ο Γενναίος Αγωνιστής και Πολύτιμος Οπλαρχηγός του Βάλτου». Θα συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία και θα απαγγείλουν ποιήματα μέλη των Θεατρικών μας Ομάδων.
Επίσης εάν θέλετε να ξαναζήσετε υπέροχες αθλητικές στιγμές, δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες της Κυριακής, που είναι για όλες τις ηλικίες. Σας εγγυόμαστε ότι θα νιώσετε υπέροχα συμμετέχοντας, αλλά και θα στηρίξετε ένα νέο αθλητικό θεσμό της πόλης μας μαζί με τη συνολική μας προσπάθεια.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση