Είστε εδώ

Μπάχαλο στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

05/01/2019

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος επικρατεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα κάποιες πτήσεις δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη λόγω ομίχλης και ανακατευθύνθηκαν σε άλλα (όχι τόσο γειτονικά) αεροδρόμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δέκα πτήσεις αντιμετώπισαν προβλήματα, καθώς με απόφαση της Ryanair και των πιλότων των αεροσκαφών δεν επιχειρήθηκε προσγείωση στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη σύγχυση. Οι πτήσεις ήταν από Λάρνακα, Αθήνα, από Ηράκλειο, Άμστερνταμ και από Λονδίνο.

Οι 201 επιβάτες πτήσης από το Λονδίνο, αντί της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, όπου ουσιαστικά αφέθηκαν στην τύχη τους, καθώς μόνο οι μισοί επιβάτες αποδέχθηκαν την πρόταση της εταιρίας να συνεχίσουν οδικώς μέχρι τον προορισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία πτήση κατέληξε στην Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ υπάρχουν αναφορές για πτήσεις που προσγειώθηκαν στην Αθήνα ή περιφερειακά αεροδρόμια.

Ένα άλλο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε στο Ηράκλειο. Το αεροπλάνο της Ryanair από την Μπολόνια της Ιταλίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με 171 επιβάτες το πρωί του Σαββάτου και βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα εκεί.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση