Είστε εδώ

Εργασίες στο Αεροδρόμιο της Αερολέσχης Έδεσσας

16/10/2019

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση του αεροδιαδρόμου στο πλαίσιο του έργου "Βελτίωση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων αεροδρομίου αερολέσχης Έδεσσας", με συνολικό προϋπολογισμό 840.370 €.

Στο πλαίσιο του έργου θα κατασκευαστεί ασφάλτινος αεροδιάδρομος μήκους 750μ και πλάτους 26μ, ενώ θα δημιουργηθεί περιοχή ασφάλειας 130μ από τις δύο πλευρές του αεροδιαδρόμου και λωρίδες ασφάλειας 43μ από τον άξονα του σε όλο το πλάτος.

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει το αεροδρόμιο της Αερολέσχης Έδεσσας και του δίνει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Θα αναβαθμιστούν ουσιαστικά οι αεραθλητικές δραστηριότητες και παράλληλα η περιοχή θα καταστεί πόλος έλξης για ένα ειδικό κοινό με υψηλά εισοδηματικά χαρακτηριστικά, συμβάλλοντας έτσι στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

«Πρόκειται για ένα έργο που δημιουργεί σημαντική αναπτυξιακή προοπτική για όλη την περιοχή, καθώς με αυτή την παρέμβαση το Αεροδρόμιο της Αερολέσχης Έδεσσας θα αναβαθμιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, συμβάλλοντας στην γενικότερη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας!», τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου που επισκέφθηκε το έργο.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση