Είστε εδώ

Ο Τζαμτζής στο πλευρό των εκπαιδευτικών

09/12/2019

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας Πέτρο Πριβαρτιτσάνη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής στο γραφείο του, στην Έδεσσα, έδρα της ΠΕ Πέλλας. Ο κ. Τζαμτζής ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο των καθηγητών για τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του κλάδου και συζήτησε μαζί του για έργα και δράσεις βελτίωσης των συνθηκών εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη τη βελτίωση της σήμανσης και, συγκεκριμένα, των διαγραμμίσεων της οδού, για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκπαιδευτικών που έρχονται στην Πέλλα από γειτονικούς νομούς. Πρόκειται για ένα έργο που είναι σε εκκρεμότητα και χρειάζεται να γίνει επισταμένα, μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης της οδού τους προηγούμενους μήνες.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Ο εκπαιδευτικός κόσμος της Πέλλας αποτελεί μία κοινωνική ομάδα με πολύ μεγάλη συμβολή στη μόρφωση και βελτίωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου της περιοχής. Οφείλουμε πολλά ως κοινωνία στους εκπαιδευτικούς μας και οι δράσεις βελτίωσης των συνθηκών εκπαίδευσης και μάθησης στα σχολεία της Πέλλας αποτελεί την καλύτερη επένδυση για το μέλλον».

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση