Είστε εδώ

Βασιλόπιτα Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ

27/01/2020

Την Κυριακή 26-1-2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πέλλας και στην οποία παρευρέθη ο Γραμματέας Οργανωτικού του ΚΙΝ.ΑΛ., Στέφανος Παραστατίδης.

Της διαδικασίας, προηγήθηκε ο απολογισμός δράσης της Ν.Ε. καθώς και τοποθέτηση επί θεμάτων του Νομού, από το Γραμματέα Βαγγέλη Προκοπίδη.

Στην ομιλία του ο Στέφανος Παραστατίδης, αναφέρθηκε στις θέσεις του Κινήματος επί όλων των θεμάτων, στην νέα οργανωτική προσπάθεια της Παράταξης αλλά και στα δεδομένα που διαμορφώνονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα τόνισε ότι, υπάρχει έλειψη στρατηγικής από την Κυβέρνηση, που αδυνατεί να προασπίσει με επιτυχία τα εθνικά ζητήματα. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρεί να βγει από την εσωστρέφεια που έχει περιέλθει, δημιουργώντας σενάρια πρόωρων εκλογών.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης, υπήρξαν σημαντικές τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο Γραμματέας της Ν.Ε., έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Το φλουρί έπεσε στον πρ. υποψ. Βουλευτή Νίκο Παπαβέντση.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση