Είστε εδώ

Προετοιμασίες για το Καρναβάλι στην Κρύα Βρύση

31/01/2020


Όλοι μαζί για το δικό μας Καρναβάλι

Κρύα Βρύση, Κρύα Βρύση αυτή είναι η καρναβαλική σας λύση!

Παρουσία εβδομήντα και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ακόμη μια συνάντηση για το 29ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 16:00. Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων δείχνει ότι ο θεσμός αποκτά και πάλι μία δυναμική που θ΄ αγγίξει τις παλιές καλές στιγμές του, μία φιλοδοξία άλλωστε που έχουν βάλει ως στόχο εξ’ αρχής οι άνθρωποί του.

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί για το δικό μας Καρναβάλι» η προσπάθεια για μία πετυχημένη διοργάνωση είναι υπόθεση συλλογική και γι΄ αυτό ο καθένας έχει αναλάβει έναν τομέα στον οποίο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει οριστεί σε εβδομαδιαία βάση η συνάντηση όλων των υπευθύνων για κάθε τομέα, όπως αυτός της κατασκευής των αρμάτων, προβολής του καρναβαλιού, δηλώσεων συμμετοχών κ.α..

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα είναι οι guest stars του φετινού καρναβαλιού, που πραγματικά θα κάνουν αίσθηση στον χώρο των media.

Μπροστάρισσα και φέτος θα είναι η νεολαία της πόλης, ενώ φυσικά μεγάλοι υποστηρικτές και επικεφαλής της διοργάνωσης για μία ακόμη χρονιά είναι ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Π. η Κοινότητα Κρύας Βρύσης και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Καρναβάλι μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί μέσα από τα τηλέφωνα 2382350808 & 2382351217

Η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάζει και καρναβαλικά!
Μπορεί να λείψει κανείς από αυτό το μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα;

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση