Είστε εδώ

Ο Καρασμάνης στο Ειδικό σχολείο Έδεσσας

25/09/2020

Το κτιριακό συγκρότημα της Έδεσσας που στεγάζει το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Καρασμάνης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου, τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωτήρη Μούκα και την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νατάσα Ιατρίδου.

Εκεί, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Ρίκα Βασιλειάδου, ο διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Γιάννης Σιβένας, η διευθύντρια του Ειδικού Εργαστηρίου Ασημίνα Δημητριάδου και ο διευθυντής του Τρίτου Δημοτικού Βασίλης Πέτλης, τον ενημέρωσαν για τα υλικοτεχνικά προβλήματα και τις ελλείψεις του Συγκροτήματος.
Ο πρώην Υπουργός, τους εξέφρασε την ιδιαίτερη ευαισθησία του για το συγκεκριμένο σχολείο, και διαβεβαίωσε ότι θα πράξει ό,τι περνάει από το χέρι του για δοθούν λύσεις.

Στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Γραμματικού
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν με τον Δήμαρχο το δημοτικό σχολείο Κάτω Γραμματικού, όπου, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο των γονιών και των κηδεμόνων τους Σωκράτη Πετρίδη διαπίστωσαν τα υφιστάμενα και σε αυτό το κτίριο υλικοτεχνικά προβλήματα.
Ο Γιώργος Καρασμάνης, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κατέληξαν ότι, προβλήματα που  μπορούν άμεσα να επιλυθούν από την Δήμο τα αναλαμβάνει η δημοτική αρχή, τα δε υπόλοιπα και σοβαρότερα ανέλαβε να τα προωθήσει στα αρμόδια
Υπουργεία ο ίδιος ο πρώην Υπουργός ο οποίος, έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες επαφές του με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση