Είστε εδώ

Υγειονομική βόμβα οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας

23/11/2020

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ζητά τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών με εξ αποστάσεως εργασίας και καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία για νωθρότητα απέναντι στον υγειονομικό κίνδυνο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Όλοι μας παρακολουθούμε εμβρόντητοι την ραγδαία εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Την στιγμή που ιδιωτικές κλινικές επιτάσσονται στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς το ΕΣΥ πνέει τα λοίσθια και τρένα ετοιμάζονται να μεταφέρουν ασθενείς με covid -19 στα διάφορα νοσοκομεία της χώρας, η πολιτική ηγεσία της ΠΕ Πέλλας εξακολουθεί να επιδεικνύει αναλγησία και νωθρότητα. Αγνοεί τις φωνές των εργαζομένων για κλείσιμο των υπηρεσιών και συνέχιση της λειτουργίας τους με εξ αποστάσεως εργασία, εκθέτοντάς τους σε κίνδυνο.

Η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών και η εφαρμογή της τηλεργασίας είναι επιτακτική για τη προάσπιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας μπορεί να επιτευχθεί με την εξ αποστάσεως εργασία των υπαλλήλων, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τόσο την υγεία των πολιτών όσο και των εργαζομένων.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Νικολέττα Δασκάλου

Ο Γραμματέας
Αναστάσιος Κατσάρας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.