Είστε εδώ

Ομιλία Διονύση Σταμενίτη στη Βουλή

04/03/2021

Στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές», τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Βουλευτής Πέλλας επικεντρώθηκε στο μέρος του νομοσχεδίου που αφορά τα θέματα δημοσίων συμβάσεων, υπηρεσιών και έργων του τομέα υποδομών. Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που λύνει προβλήματα, απλοποιεί διαδικασίες και ξεδιπλώνει τις αλλαγές που φέρνει πάνω στο τρίπτυχο: «Ταχύτητα – Αποτελεσματικότητα – Διαφάνεια». Ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα η χώρα να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο, ευέλικτο και εφαρμόσιμο νομοθετικό πλαίσιο που θα είναι πραγματικό εργαλείο για την κατασκευή περισσότερων και ποιοτικότερων έργων.

Ο Βουλευτής Πέλλας άσκησε έντονη κριτική στην αντιπολίτευση και ιδιαίτερα στο κόμμα της αξιωματικής και σημείωσε ότι το υπό ψήφιση σχέδιο νόμου είναι η υλοποίηση μιας προεκλογικής δέσμευσης της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα του αύριο, για την οικοδόμηση της οποίας την εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της τοποθέτησης:

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.