Είστε εδώ

MOTOCROSS 2016

19/03/2016

Έρχεται πλούσιο θέαμα με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στον Ταλαμπά
Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου θα μεταφερθούμε στον κόσμο της αθλητικής μηχανοκίνησης. Για μία ακόμη φορά ο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών κατάφερε να φέρει στην πίστα Ταλαμπά τον 1ο αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΕΜΧ65-ΕΜΧ85 και Βαλκανικού Πρωταθλήματος Moto Cross. Οι αγώνες ξεκινούν στις 10:30 το πρωί και αναμένεται για μία ακόμη φορά να προσφέρουν μοναδικό θέαμα αλλά και την κατανόηση του αθλήματος από αυτούς που δεν το γνωρίζουν.
Ο καιρός για το διάστημα διεξαγωγής των αγώνων δείχνει να μην είναι και ο καλύτερος, αλλά η μερική συννεφιά δεν φαίνεται να πτοεί κανέναν. Άλλωστε θα πρόκειται για μια γιορτή του αθλήματος, που είναι από τα εντυπωσιακότερα στον κόσμο.
Αξίζουν βεβαίως συγχαρητήρια και στον Όμιλο των Γιαννιτσών, που με συνεχείς προσπάθειες καταφέρνει και φέρνει στην περιοχή μεγάλες διοργανώσεις, αφού πλέον διαθέτει το κύρος και την αναγνωρισιμότητα εκτός συνόρων για να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο. Τέτοιοι αγώνες, όπως και διοργανώσεις πανελλήνιου ενδιαφέροντος, φέρνουν πολύ κόσμο που κατακλύζει ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης, ενισχύοντας την εικόνα και την οικονομία της περιοχής, κάτι το οποίο είναι και ζητούμενο συνήθως, ειδικά στις μέρες που διανύουμε.

Motocross 2016, πίστα Γιαννιτσών Ταλαμπά

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση