Είστε εδώ

Μήνυμα δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου

11/09/2018

Καινούρια σχολική χρονιά, καινούριοι στόχοι για τον καθένα και την καθεμιά: τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Φέτος στους χαιρετισμούς που απηύθυνα στα σχολεία που είχα την χαρά να συμμετάσχω στους αγιασμούς τους, ανέφερα και τους παππούδες και τις γιαγιάδες, ως μέλη της σχολικής κοινότητας. Να τους έχει καλά ο Θεός και να στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και των εγγονιών τους.

Εύχομαι ολόψυχα οι κόποι και αυτής της σχολικής χρονιάς να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας οι στόχοι που βάλατε να είναι υψηλοί και να τους πετύχετε με τη μόνη γνωστή συνταγή που υπάρχει μέχρι σήμερα, την σκληρή και οργανωμένη δουλειά. Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλάι σας για να αντιμετωπίζουμε από κοινού τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Χατζόγλου και κ. Αλέξανδρο Πασχάλη, που με εντιμότητα, μεράκι και γνώση του χώρου, κράτησαν όρθιες τις Επιτροπές και δούλεψαν σκληρά έτσι ώστε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές ελλείψεις στις υποδομές που υποδέχτηκαν για άλλη μια χρονιά τα παιδιά μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση