Είστε εδώ

Let’s do it Skydra!

05/04/2019

Συμμετοχή – Κάλεσμα Δήμου Σκύδρας στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece! – Let’s do it Skydra!»

Η μεγάλη, πλέον, οικογένεια της περιβαλλοντικής, εθελοντικής δράσης «Let’s do it Greece», στην οποία ανήκει και ο Δήμος Σκύδρας, συγκεντρώνεται και φέτος την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Την ημέρα αυτή, με την προτροπή και την ενθάρρυνση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική σύμπραξη για να γίνει η χώρα και ο τόπος μας πιο καθαρός, πιο όμορφος, πιο ελκυστικός.

Ως Δήμος Σκύδρας με τη συνεργασία των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων μας συμμετέχουμε και ταυτόχρονα προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην υλοποίηση της εθελοντικής αυτής δράσης.

Τόπος συγκέντρωσης και συντονισμού ορίστηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Σκύδρας, όπου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 κι ώρα 11:00 προγραμματίζονται ανάλογες παρεμβάσεις καθαρισμού.

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιος είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Θεοδοσίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980414444.

Ας επιβεβαιώσουμε, λοιπόν, έμπρακτα, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και το σεβασμό μας για το περιβάλλον. «Let’s do it Greece! Let’s do it Skydra!».

Με εκτίμηση
Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση