Είστε εδώ

Με αέρα νίκης η ομιλία Καστερίδη στα Γιαννιτσά

23/05/2019


Η νέα γενιά θέλει εμπειρία στην διοίκηση και συμμετοχή στις αποφάσεις

Με αέρα νίκης για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία στα Γιαννιτσά, από τον υποψήφιο δήμαρχο Πέλλας Στάθη Καστερίδη, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ - ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, πριν ξεκινήσει την ομιλία του στην πλατεία ΕΠΟΝ, συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους πολίτες από κάθε περιοχή του δήμου Πέλλας που παραβρέθηκαν στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, καθώς και με τους υποψηφίους του, οι οποίοι και παρουσιάστηκαν ονομαστικά στο τέλος της προεκλογικής εκδήλωσης, σε πανηγυρικό κλίμα.

Ο Στάθης Καστερίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα για την σημερινή δημοτική αρχή χαρακτηρίζοντάς την απούσα από τα δρώμενα του τόπου και από την καθημερινότητα των δημοτών που βιώνουν την διοίκηση μιας κλειστής παρέας ανθρώπων τα τελευταία 9 χρόνια: «Μια παρέα που λειτουργεί επιλεκτικά και ενδιαφέρεται μόνο για την παραμονή στην εξουσία, μετέτρεψε το αυτοδιοικητικό αξίωμα σε παράπλευρο επάγγελμα και έμμισθη οικονομική απολαβή».
Στην ομάδα αυτή καταλόγισε ευθύνες για «τα δεινά, τη μιζέρια και τον διασυρμό που υπέστη ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας αναφέρθηκε αναλυτικά και στις προτάσεις του συνδυασμού του για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου, με σοβαρότητα και μελετημένες κινήσεις. Τόνισε την ανάγκη πλήρους αναβάθμισης των Τοπικών Συμβουλίων και των Προέδρων τους και ισότιμη αντιμετώπιση όλων των εκπροσώπων των χωριών για την ουσιαστική ισόρροπη ανάπτυξη της υπαίθρου. Μίλησε για τη λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης Αγροτών και Κτηνοτρόφων με εξειδικευμένους υπαλλήλους, τη λειτουργία Τουριστικού Γραφείου στην Πέλλα, αξιοποίηση του Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας στην Παραλίμνη, τη δημιουργία βιοκλιματικού κολυμβητηρίου, τη διαχείριση των κλειστών δημοτικών κτιρίων, την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου για το πόσιμο νερό, τη δημιουργία αποχετευτικού δικτύου σε όλο το δήμο και την υποστήριξη του προαστιακού σιδηρόδρομου.

«Η νέα γενιά θέλει την εμπειρία στην διοίκηση» δήλωσε ο υπ. δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης και «τη δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου που αγαπά τον Άνθρωπο και τις άμεσες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Θέλει έναν ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Με το βλέμμα στο μέλλον».

Οι προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Καστερίδη συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου στη Δ.Ε. Κύρρου και την Παρασκευή 24 Μαΐου στην Κρύα Βρύση και τους Γαλατάδες.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση