Είστε εδώ

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών

03/12/2019

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Πέλλας της Ν.Δ., κ. Βασίλειος Βασιλειάδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αλμωπίας, κ. Δημήτριος Βέσκος. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, συζητήθηκαν οι αλλαγές στον εκλογικό σύστημα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.

Ακόμη εξασφαλίστηκαν οι πόροι για τα εξής:

1) Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ύψους 904,950 € «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»
(Υποέργο 1. Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ύψους 868,000 + Υποέργο 2. Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες 36,950)

2) Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας 77,441 € «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»
(Υποέργο 1. Ανακατασκευή γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα 125,244,96 €)

Τέλος, ο κ. Μπάτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Υφυπουργό, ο οποίος ανταπέδωσε ευχόμενος καλή θητεία στη νέα δημοτική αρχή.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση